22 липня 2022 15:17
1

На тлі інтересу топ-клубів. Самба Діалло вибрав несподіваний варіант для продовження своєї кар'єри

Як повідомляє офіційна сторінка французького клубу "Брест" у Твіттері, тренування з командою розпочав сенегальський півзахисник "Динамо" Самба Діалло.


Видання wiwsport.com зазначає, що 19-річний футболіст не просто підтримує форму з "Брестом", а може поповнити склад клубу, якщо справить враження на тренерський штаб.

Для того, щоб проявити себе, у Діалло буде рівно тиждень - саме на такий термін "Брест" вирішив взяти сенегальця на перегляд.

Також портал нагадує, що Діалло продовжив контракт з "Динамо" до літа 2026 року, але завдяки правилу ФІФА, введеному через вторгнення рашистів в Україну, Самба може призупинити свою угоду з киянами на один рік і перебратися на цей час до іншого клубу.

Інтерес до Діалло виявляють багато відомих клубів з топ-чемпіонатів, серед яких "Баварія", "Боруссія" Д, "РБ Лейпциг", "Марсель", "Ліон", "Монако", "Мілан", "Брюгге", "Андерлехт" і "Барселона", але до переговорів з ними справа поки так і не дійшла.
Так це не працює. Ніякоговибору у сенегальця не стояло. Тло інтересу від топ клубів вигадав його агент - Вадім Васільєв. Він же й влаштував свого клієнта до Бреста. Якщо пройде тест то залишиться грати Лізі 1 й наблизить свою мрію про Олімпік Марсель .
До слова, Діалло вже тиждень тренується в Бресті, про що повідомляє місцеве видання
https://www.letelegramme.fr/football/stade-brestois-29/un-jeune-ailier-senegalais-a-l-essai-22-07-2022-13121272.php