21 липня 2022 16:21

Лампард лякає "Евертон" боротьбою за виживання після розгромної поразки "Міннесоті"

У ніч із середи на четвер "Евертон" провів свій другий матч у літньому міжсезонні і поступився клубу MLS "Міннесота Юнайтед" з рахунком 0:4. Для "ірисок" це була друга поразка на зборі в США (17 липня "Евертон" поступився "Арсеналу" 0:2). Головний тренер "Евертона" Френк Лампард закликає серйозно поставитися до результату цієї передсезонної гри.


“Гравці повинні працювати та розуміти, що ми більшу частину минулого сезону боролися за виживання. Наприкінці ми мали гарну серію результатів і пам'ятний вечір, коли ми грали з “Крістал Пелас”, але як тільки це все закінчилося, про це треба було забути. Я це зробив і це повинні зробити гравці. Якщо ми не хочемо опинитись у цій ситуації знову, ми повинні виконувати свою роботу краще, і я в тому числі”.

“Гра з Міннесотою” показала, що ми повинні робити з нашим складом. Він повинен бути сильнішим за те, що ми побачили. Про це важливо думати”.

“Ми втратили Рішарлісона і тепер не вистачає футболістів атаки. Чесно кажучи, хочу посилити й інші позиції в команді. Такий клуб, як “Евертон”, повинен мати сильний склад”.

"Гра з "Міннесотою" дала мені їжу для роздумів", – сказав Лампард.