20 липня 2022 10:13

Німці проекзаменують Реброва та Ярмоленка: "Аль-Айн" дізнався суперників на літньому зборі в Німеччині

Аль-Айн разом із новобранцем Андрієм Ярмоленком вирушив на збори до Німеччини та Австрії, де команда Сергія Реброва готуватиметься до нового сезону.


Найкраща команда ОАЕ за підсумками минулого сезону у рамках першого етапу підготовки зіграє проти Ханкофен-Хайлінг та головного невдахи минулого сезону у Бундеслізі Гройтер Фюрта. Матчі проходитимуть 26-27 липня.

Підопічні Реброва зіграють понад шість контрольних ігор, у тому числі два матчі проти ФК Кувейт та Аль-Фейха із Саудівської Аравії, повідомляє офіційний сайт Аль-Айна.

У Німеччині команда перебуватиме до 30 липня, а австрійський етап підготовки заплановано з 31 липня по 20 серпня.

Додамо, що Ярмоленко підписав контракт із Аль-Айном за схемою 1+1. Окрім капітана збірної України в команду прийшов півзахисник Матіас Паласіос із Базеля за три мільйони євро.

Нагадаємо, 16 липня відбулося жеребкування нового чемпіонату ОАЕ з футболу. Захист чемпіонського титулу Аль-Айн розпочне у першому турі проти Аджмана.

У Кубку Ліги ОАЕ Аль-Айн зустрінеться з переможцем пари Аль-Вахда та Кальба на стадії чвертьфіналу. Навесні 2023 Аль-Айну чекає участь у Лізі чемпіонів АФК.