18 липня 2022 19:38

За прикладом Ярмоленка: екс-захисник "Динамо" замість пропозицій із Європи вибрав переїзд на Близький Схід

Екс-захисник Динамо Домагою Віда після завершення контракту з Бешикташем знайшов собі нову команду в Саудівській Аравії.


Віце-чемпіон світу-2018 у складі збірної Хорватії не входить до планів нового головного тренера стамбульського гранда Валер'яна Ісмаеля, тому Бешикташ не став пропонувати Домагою продовжити співпрацю.


33-річний футболіст прийняв пропозицію клубу Аль-Іттіфак, наслідуючи приклад екс-одноклубника Андрія Ярмоленка. Капітан збірної України з нового сезону гратиме в Аль-Айні під керівництвом Сергія Реброва.


Останні тижні Виду пов'язували із Монцою, Сампдорією та Марселем після призначення на посаду тренера співвітчизника Ігора Тудора, повідомляє Sabah.


Віда прийшов до Бешикташа 2018 року з київського Динамо вільним агентом. За чотири з половиною роки у Стамбулі провів у чорно-білій футболці 165 матчів та забив 16 голів.


Додамо, що Віда виступав за Динамо з 2013 по 2017 рік, а це 160 матчів у всіх турнірах, записавши на свій рахунок 13 голів та вісім асистів. В Україні Домагой завоював по два чемпіонські титули, два Кубки України та один Суперкубок.