18 липня 2022 18:25
2

Андрій ЯРМОЛЕНКО: "Хотілося повернутися до "Динамо", але треба розуміти, яка зараз ситуація в країні"

Колишній вінгер "Динамо" Андрій Ярмоленко розповів про пропозицію київського клубу і чому відмовився від повернення до свого колишнього клубу.


- У мене справді була пропозиція від Ігоря та Григорія Суркіса. Хочу подякувати йому за те, що хотів повернути мене до рідної команди. Мені це теж дуже хотілося, але треба розуміти, яка зараз ситуація в країні. Мені хочеться стабільності. Хочу грати футбол, а в Україні мені поки що важко уявити, як усе це буде. Усі вболівальники "Динамо" знають, як я ставлюся до цієї команди. Це команда номер один у моєму житті. Вона дала мені все.

Ні для кого не секрет, що у цих питаннях важливо що думає Інна, а вже потім куди і де хоче грати Андрій. Весь свій єтап після Динамо Андрій заробляв гроші для родини, забувши про спортивні амбіції. Наївно думати, що зараз би щось змінилось у пріоритетах Інни і вона б сказали йди грай на маленьку зарплату в ЛЧ з Динамо на закаті кар'єри.
Сховати
Умник, це ж треба, останнім часом дуже рідко сюди захожу, але як цікаво бачити одних і тих же користувачів, що і 10 років тому. Вадима ще з котом лише не вистачає)