15 липня 2022 16:13

"Клуби продемонструють єдність з українським народом": Григорій Козловський – про старт Прем'єр-ліги в умовах війни

Почесний президент футбольного клубу Рух (Львів) Григорій Козловський поділився своїми думками щодо старту нового сезону


"З великою радістю прочитав інформацію від міністра спорту Вадима Гутцайта про те, що старт нового чемпіонату запланований на 23 серпня. По-перше, ми маємо вже конкретику. По-друге, ця дата є дуже символічною, адже український футбол повернеться на стадіони у день народження українського прапора і напередодні Дня Незалежності. Таким чином наша футбольна спільнота та вся країна демонструє усім нашу стійкість та непохитність", – пояснив президент ФК Рух.


Козловський зазначив, що попри усі спроби росії знищити громадян, Україна була, є і буде. І все це завдяки героїзму наших воїнів та їхнім подвигам.

"Низький уклін кожному, бо завдяки їм ми продовжуємо будувати плани на майбутнє, в тому числі відновлювати спортивне життя в Україні. Так, це буде нелегкий сезон, але водночас і особливий. Наші футболісти гратимуть в Україні, і це єдине правильне рішення", – додав він.

Президент Руху пояснив, що саме таким чином клуби продемонструють єдність з українським народом. На жаль, на стадіонах не буде вболівальників, проте потрібно зробити усе можливе, аби українці мали змогу дивитися матчі по телебаченню чи в інтернеті.


"Попереду в нас багато приємних клопотів. З нетерпінням очікую на старт чемпіонату Української Прем'єр-ліги", – додав Козловський.


Фото - ФК "Рух"