15 липня 2022 08:35
10

Президент "Дніпра-1" образив Йовічевіча через відхід у "Шахтар"

Хорватський тренер Ігор Йовічевіч прийняв рішення змінити Дніпро-1 на донецький Шахтаря і вже провів перше тренування з новою командою.


У дніпровському клубі залишилися незадоволені відходом свого тренера — почесний президент клубу Юрій Береза образив Йовічевіча у коментарях до посту у Facebook.

"П*дар", — написав Юрій Береза.


Це він ще дуже м'яко написав.
Мда, рівень культури просто зашкалює(
Колхоз він і у Африці колхоз)
Сховати
Artem, а що він не так написав ?
Сховати
MarcoV, ну напевно що вихованні люди такі коментарі не залишають, навіть коли тренер повів себе як мораєс. Якщо для вас це норм, то мені вас шкода
Сховати
Artem, зараз навіть футбольні матчі коментують подібною лексикою . Спитайте у Бебеха та Поворознюка. Скажу вам більше, подібна термінологія підтримується ледь не на державному рівні. Кожна дитина вам відповість хто такий путін, куди має йти російский військовий корабель та шо там по русні .
Сховати
MarcoV, Ну так давайте зпустимося до рівня долбодятлів орків і будемо вставляти матюки через слово.
Сховати
RBaggio, відкрийте любий паблік і побачите що коменти в фейсбуку, інстаграмі та твітері дуже далекі від стандартного академічного лексикону. Це не лише орків стосується, а й абсолютно всі нації та народності світу
Доречі, слово Довбодятел теж не зовсім культурне )))
Виховані люди ніколи не напишуть в коментах " Колхоз він і у Африці колхоз)". По-перше це безграмотно, тому що українською мовою буде Колгосп. А по-друге виховані люди не ображають інших людей, якщо вважають що ті не виховані )))