14 липня 2022 08:11

Вболівальники "Аль-Айна": "Ярмоленко мав повторити шлях великого Шевченка, але щось пішло не так"

Фанати "Аль-Айна" розділилися на тих, хто не особливо вражений запрошенням Андрія Ярмоленка та тих, хто вважає українця чудовим футболістом та справжньою зіркою. Раніше у місцевих ЗМІ з'являлася інформація про те, що клуб підпише зіркового гравця, але мало хто очікував, що це буде Ярмоленко. Місцеві вболівальники сподівалися, що клуб підпише відомих футболістів, які допоможуть "Аль-Айну" виграти Лігу чемпіонів, але поки що все обмежилося запрошенням Ярмоленка. Більше того є інформація від місцевих інсайдерів, що після приходу Андрія команду може залишити провідний форвард – Коджо Лаба. Минулого сезону він у 27 матчах (у всіх турнірах) забив 30 голів і віддав 5 результативних передач. У зв'язку з цим багато клубів зацікавилися 30-річним футболістом, який і сам хотів би спробувати проявити себе у сильнішому чемпіонаті та клубі.


Щодо Ярмоленка, то деякі фанати "Аль-Айна" побоюються, що це вже "збитий льотчик", оскільки Андрій давно не грав стабільно на клубному рівні і рідко забивав голи за "Вест Хем". Оскільки мало хто стежив уважно за "молотобійцями", то ніхто не вникав у подробиці того, чому Ярмоленко рідко виходив на поле.

Інші вболівальники доводять, що Ярмоленко досі можна вважати крутим гравцем, який стане справжньою зіркою у місцевому чемпіонаті. Тому вони у захваті від цього переходу.

Mohamed: Якщо це дійсно заміна Коджо Лаба, то це дурна витівка. Ярмоленко навряд чи посилить наш клуб тут і зараз, а втратити ключового форварда, завдяки якому ми минулого сезону виграли два турніри… Це може серйозно позначитися на результатах "Аль-Айну" не лише у Лізі чемпіонів, до якої ще далеко, а й у чемпіонаті.

Torara: Не пам'ятаю, чи бачив гру Ярмоленко на клубному рівні, але в матчах за збірну України він вражає досі. Він і на Євро-2020 забивав голи і вийшов у чвертьфінал турніру зі своєю збірною. Якщо він і за "Аль-Айн" так гратиме, то ми точно станемо сильнішими.

Waleed: Наш головний тренер попросив керівництво підписати українських футболістів, і ось ми бачимо першого новачка. Не здивуюся, якщо "Аль-Айн" посилиться ще 2-3 гравцями з українських клубів. От тільки треба було діяти раніше, з України пішли майже всі сильні футболісти. Мало хто з тих, хто лишився, зможе підсилити наш клуб.

Baadi: Ребров багато разів скаржився, що "Аль-Айн" підписує не тих гравців, які йому потрібні, але я не вважаю, що трансферами повинен займатися тренерський штаб. Керівництво клубу вирішило піти назустріч Реброву, але не впевнен, що це було правильне рішення. Щоправда, були чутки про те, що український тренер залишився у клубі саме на тих умовах, що він братиме участь у запрошенні новачків.

Abdo: Найкращі роки Ярмоленка давно позаду, але це не означає, що він не зможе допомогти "Аль-Айну". Навпаки, думаю, що український Super Star заб'є багато голів за наш клуб і допоможе виграти нові трофеї наступного сезону.

Shmany: Пам'ятаю, що колись цей футболіст вважався за майбутню зірку. Ярмоленко мав повторити шлях великого Шевченка, але щось пішло не так. Не можу сказати, що уважно стежив за кар'єрою нашого новачка, але пам'ятаю, що в нього не склалося в Німеччині, а згодом і в Англії. Сподіваюся, що в "Аль-Айні" він заграє набагато краще.

Buamer: Кажуть, що Ярмоленко міг продовжити кар'єру у "Севільї". Він міг пограти у чемпіонаті Іспанії та Лізі чемпіонів, але чомусь вирішив відмовитися від такої можливості. Це дивно. Чи він уже не впевнений у своїх силах і вважає, що в нашому чемпіонаті не потрібно витрачати багато сил, чи сама "Севілья" від нього відмовилася в останній момент.

Halifa: Ярмоленко має все, щоб стати зіркою "Аль-Айна". Це технічний футболіст із гарним ударом. Він має швидкість, дриблінг, він може забивати з далеких дистанцій. Це саме той футболіст, який може допомогти "Аль-Айну" стати ще сильнішим.

Azemm: Просто Ярмоленко – не медійний гравець, він не розкручений журналістами і багато хто про нього не знає. Але я вже встиг подивитися на добірку голів Ярмоленка і можу сказати, що вражений грою цього футболіста.

Mansour: Читав, що Ярмоленко має погану фізичну витривалість, нібито тому він не грав стабільно за "Вест Хем". Якщо це правда, то як він гратиме в нашій країні? Тут клімат складний для іноземців. Нехай у нас немає таких швидкостей у футболі, але все одно треба вміти правильно розподіляти сили. Тому є сумніви, що Ярмоленко нормально адаптується до нашої країни.

Kaabi: Зважаючи на те, що Ярмоленко дістався нам безкоштовно, я вважаю, що це дуже серйозне посилення для "Аль-Айна". Свого часу клуби були готові платити по 25 мільйонів євро за Ярмоленка, що говорить про його високий рівень гри.

Ralmrany: За всієї поваги до Ярмоленка хочеться вірити, що це не найкращий наш новачок. Так, цей футболіст зможе посилити наш правий фланг, але є сумніви щодо того, в якій формі він перебуває. До того ж, він часто травмується, а контракт розрахований на один сезон. Хочеться вірити, що ми бачитимемо його частіше на полі, ніж на трибунах.

WaelAla: Ребров – це гідний тренер. Він уже довів свій професіоналізм, тож варто йому довіритися. Якщо він вважає, що "Аль-Айн" мав запросити Ярмоленка, це означає, що цей футболіст посилить наш клуб.

Hameed: Ласкаво просимо до кращого клубу Азії! Чекаємо від Ярмоленка багато гарних голів та яскравих матчів. Він має стати лідером "Аль-Айну" та повести команду за новими перемогами у всіх турнірах.

Buzayed: Вже можна точно говорити, що це найкращий перехід сезону. Не думаю, що "Аль-Айн" зможе запросити ще більш зіркового футболіста. Не говорячи вже про інші клуби нашої країни.

Saleh: Думаю, що Ярмоленко перейшов би до "Динамо", якби не війна в Україні. Він ніде так і не зміг проявити себе, після того, як пішов з "Динамо". Боюся, що й у нашому клубі він не приживеться. Є такі футболісти, котрі вважаються зірками однієї команди.

Nadjme: Відмінний гравець, який має допомогти Реброву відчути себе вільніше у нашій країні. Впевнений, що саме наш тренер вмовив Ярмоленка перейти до "Аль-Айну". Начебто в нього були й інші пропозиції.

Alyassi: Запрошення вікових гравців – це шлях у нікуди. Який сенс підписувати 32-річного футболіста та ще й на один сезон? Це не розвиток, а скоріше деградація. "Аль-Айн" повинен запрошувати більше молодих гравців, які ще ніде не засвітилися. А запрошувати футбольних пенсіонерів завжди небезпечно. Зазвичай вони вже не мають мотивації грати на 100%.

Fadil: 32 роки, скоро 33 виповниться, ось уже багато років лікується від травм і мало грає, контракт на один рік... Цей перехід викликає одні питання. Я так розумію, що Ярмоленко матиме велику зарплату, але все одно в нас навіть немає гарантій, що він не захоче через рік кудись піти.

Majid: Вогняне посилення! Напевно, хтось дійсно вірив, що "Аль-Айн" підпише Неймара чи Бензема, але ми ніколи не могли собі дозволити трансфери такого рівня. Ярмоленко – це чудовий футболіст, який ще може пограти 2-3 роки на найвищому рівні. Навіть не сумніваюся, що він із перших матчів почне забивати голи та радувати нас своєю грою.