9 липня 2022 15:09

Алієв пояснив, чому не треба критикувати Леоненка: екс-хавбек "Динамо" навів приклад популярної фрази

Колишній півзахисник київського Динамо та збірної України Олександр Алієв заступився за футбольного експерта Віктора Леоненка, який поплатився роботою за свою позицію щодо російських спортсменів.


Нагадаємо, легендарний футболіст Віктор Леоненко працював експертом на телеканалах "Футбол".

Після початку військового вторгнення російської армії до України він заявив, що спортсменів із Росії не варто дискваліфікувати від змагань, оскільки вони в цьому не винні. У відповідь на це його висловлювання телеканал розірвав із ним усі стосунки.

У недавньому інтерв'ю Алієв заступився за Леоненка, оскільки він залишився в Україні і нікуди не поїхав, як багато хто.

Відповідаючи на запитання журналіста чи розчарувався Олександр у людях після початку війни чи навпаки, екс-футболіст заявив, що тисячі людей його приємно здивували, і як приклад згадав про Леоненка.

"Тисячі людей. Не ті, кого я знаю, а ті, про які я навіть чув. Багато хто говорить на Вітю [Леоненка], нібито він дав інтерв'ю, потім у нього трапилася ситуація з Футболом (телеканалами Футбол 1/2/3, — FanDay.net). Але скажу одне. Нехай він навіть не воює, але людина залишилася тут і перебуває тут у цій країні.

Він тут живе, має сім'ю, він нікуди не поїхав. Це теж вчинок. А ті люди, які розповідають, що на словах вони Лев Толстой, а не ділі — х*р простий. Вони взяли, зібрали шмотьє і поїхали з країни", – заявив Алієв в інтерв'ю ютуб-каналу "Фінти та Підкати".