5 липня 2022 09:21

Лапорта зустрівся з агентом Роналду для обговорення можливості трансферу

Бажання Кріштіану Роналду покинути Манчестер Юнайтед поставило клуб у складне становище: манкуніанці заявили, що гравець не продається, але ймовірний продаж може сприяти прогресу команди під керівництвом Еріка тен Хага.


І поки що МЮ думає, що робити, агент португальця Жорже Мендеш увечері понеділка, 4 липня, провів зустріч із президентом Барселони Жоаном Лапортою, повідомляє Sports Illustrated з посиланням на журналіста AS Ману Сайнса.

Згідно з джерелом, під час їхньої розмови обговорювалися такі імена, як Рубен Невеш, Рафаель Леау, Бернарду Сілва та... Кріштіану Роналду. Через складнощі в переговорах з Баварією щодо Роберта Левандовського, Барселона може всерйоз розглянути можливість запрошення Роналду на Камп Ноу.

Здається малоймовірним, щоб форвард цим переходом захотів поставити під удар свою спадщину в мадридському Реалі, проте це не зупиняло його рік тому, коли він був близьким до трансферу в Манчестер Сіті, будучи живою легендою Юнайтед.

Ця угода може полегшити трансфер Френкі Де Йонга, який все не відбудеться. Також повідомляється, що відхід Кріштіану дозволить "червоним дияволам" поборотися за Левандовскі, який стане заміною 37-річному нападнику.