4 липня 2022 20:12

Зіркового гравця АПЛ затримали за підозрою у зґвалтуванні

Футболіста АПЛ затримали в Північному Лондоні за підозрою в зґвалтуванні, повідомляє Telegraph Sport.


Гравець, якому близько 25-29 років, і ім'я якого не розголошується з юридичних причин, зараз перебуває під вартою, його допитують щодо ймовірного нападу, який, як кажуть, стався минулого місяця.

Скотланд-Ярд у своїй заяві підтвердив, що гравця було взято під варту вранці в понеділок.

"4 липня в поліцію надійшло повідомлення про зґвалтування жінки у віці 20 років", — йдеться в заяві поліцейського управління. "Повідомлялося, що ймовірне зґвалтування сталося в червні 2022 року".

Поліція повідомила, що чоловіка заарештували "за адресою в Барнеті за підозрою у зґвалтуванні та взяли під варту, де він і зараз". "Триває перевірка", — додали правоохоронці.

Telegraph повідомляє, що гравець — міжнародно відомий, і поки незрозуміло, чи гратиме він тепер у передсезонних матчах свого клубу. Сезон Прем'єр-ліги починається 5 серпня, і гравець також повинен був зіграти на чемпіонаті світу в Катарі в листопаді цього року.

Відзначимо, що Північний Лондон має представництво в АПЛ у вигляді Арсеналу та Тоттенхему. За віком підходять Сон, Моура, Девіс, Кейн, Дайер, Хойбьєрг, Уінкс, Ло Чельсо, Санчес, Джака, Парті, Марі, Тернер, Рунарссон, Бельєрин, Пепе так Холдінг.