4 липня 2022 13:00

Рангнік пропонував МЮ продати Роналду взимку. Він вважав, що клубу потрібен форвард, здатний пресингувати

Ральф Рангнік пропонував "Манчестер Юнайтед" продати Кріштіану Роналду.

За даними The Athletic, під час зимового трансферного вікна колишній тренер "Манчестер Юнайтед" кілька разів пропонував спортивному директору Джону Мерто та керуючому директору Річарду Арнольду продати Роналду та підшукати йому заміну. Ральф надіслав кілька повідомлень електронною поштою на цю тему.


Рангнік вважав майбутнє Роналду в "Манчестер Юнайтед" після завершення минулого сезону невизначеним і вважав, що настав час розпочати роботу з розбудови атакуючої лінії команди.


Крім того, Рангнік вважав, що Роналду не принесе "Манчестер Юнайтед" довгостроковий успіх, і думав, що трансфер гравця, який найкраще підходить для його моделі з високим пресингом, принесе негайні результати та вплине на виступ МЮ у другій частині сезону. Але Мерто та Арнольд відмовилися йти на такий крок.


Незважаючи на це, Рангнік використав прес-конференції, щоб дати зрозуміти, в якому напрямку має рухатись "Манчестер Юнайтед". Зокрема, німець наполягав на тому, що команді потрібен новий форвард, навіть якщо Роналду залишиться.