3 липня 2022 10:43

Фаулер - про контракт Салаха: "Прощаюся зі званням найкращого бомбардира "Ліверпуля" в АПЛ"

Колишній гравець «Ліверпуля» Роббі Фаулер поділився думкою про продовження контракту нападаючого Мохамеда Салаха з мерсисайдцями.


«Ліверпуль» може радісно виступати із Салахом ще три роки, але це означає, що я прощаюся зі своїм статусом найкращого бомбардира клубу в історії АПЛ. Не кажу, що молився, щоб він пішов із «Ліверпуля» влітку. Звісно, я його фанат. Я радий, що Мо залишається, і знаю, що йому начхати на мій рекорд.


Ви знаєте, що я не вважаю гравців легендами будь-якого клубу, якщо вони не виявляють справжньої прихильності клубу. Можливо, я у меншості, але завжди відкидаю ідею, що Луїс Суарес та Фернандо Торрес — легенди «Ліверпуля». Жоден із них не затримався у клубі надовго. Вони обидва заплямували спадщину, покинувши команду, і обидва, здавалося, відчайдушно хотіли піти з Ліверпуля. Я завжди думав, що Салах ризикує зробити те саме, враховуючи переговори, що тривали, і проблеми з агентом. Але все виявилося не так. Він хотів лишитися. Напевно, щоби побити мої рекорди», — наводить слова Фаулера Mirror.