30 червня 2022 12:25

Тренер "Колоса": "Такої залежності від легіонерів, як була раніше, у Прем'єр-лізі немає"

Головний тренер Колосу Ярослав Вишняк в ексклюзивному коментарі для Футбол NEWS поділився своєю думкою щодо різкого зменшення кількості легіонерів в українському чемпіонаті, пов'язаного з війною в нашій країні.


– Нині непогані легіонери були у Полтаві, у Дніпрі, у Зорі, у Шахтаря, звичайно. Трохи менше їх було у Динамо. Але знову ж таки, не можна сказати, що там лише одні легіонери грали. Нема таких клубів, у нас скрізь були українські гравці. Були клуби, де легіонери допомагали їм грати, це моя особиста думка. Але такої залежності від легіонерів, як була, наприклад, 2014 року, коли поїхали легіонери, і ми говорили, що все зникло, немає.

Потихеньку з'явилися наші українські гравці, зараз багато гравців поїхали за кордон. Зараз ми все вболіваємо за збірну, всім подобається якість гри. Видно, що у нас є футболісти, які вміють працювати із м'ячем, знають, що робити на полі. У чомусь програєш, а в чомусь це буде плюс для нашого футболу.

Подивіться, які тренери залишились працювати. Вернидуб, Григорчук, Кучук, Луческу, Йовічевич, Скрипник. Це люди, котрі вміють працювати з молодими гравцями. Можливо, у цьому є плюс і з'являться нові гравці, якими ми також пишатисямемо, - сказав Вишняк.


Фото - ФК "Колос"