29 червня 2022 17:50

Це вам за Україну: "Аталанта" продинаміла "Локомотив", не виплативши клубу з країни-агресора гроші - справа може дійти до суду

Фото - ua.depositphotos.com


Аталанта на тлі світових санкцій проти Росії припинила виплачувати Локомотиву залишок за трансфер півзахисника Олексія Миранчука.


Клуб з Бергамо у вересні 2020 року купив у московського Локомотива Міранчука за 14,5 млн. євро. Як виявилось, Аталанта ще не виплатила російському клубу гроші за цей трансфер у повному обсязі.


За інформацією «СЕ», Аталанта припинила переказувати гроші за трансфер російського півзахисника, оскільки у неї виникли труднощі з переказом грошей на рахунок у банку, який потрапив під санкції через війну в Україні.


Через це Локомотив відкрив рахунок у іншому банку, але італійський клуб без пояснення причин виплати не відновив. Аталанті залишилося виплатити за перехід Міранчука близько п'яти мільйонів євро.


Локомотив вже звернувся до ФІФА за допомогою, щоб змусити Бергамаски відновити виплати. Якщо ж у цей спосіб московському клубу також не вдасться досягти результату, вони готові піти до Спортивного арбітражного суду.


Нагадаємо, Аталанта давно намагається продати Міранчука, але покупців на нього поки що знайти не змогла.


Росіянин минулого сезону відіграв у складі Аталанти у 25 поєдинках, у яких забив два голи та віддав п'ять результативних передач. Портал Трансфермаркт оцінює його у 10 млн євро.