29 червня 2022 10:50

Стало відомо, чому Кроос поки не продовжив контракт із "Реалом"

Мадридський «Реал» зробив пропозицію півзахиснику Тоні Кроос про продовження контракту на один рік – до 2024 року. Футболіст закликав не поспішати, чим викликав певний подив клубу, повідомляє AS.

Діючий контракт Крооса з «Реалом» спливає після завершення найближчого сезону – 30 червня 2023 року. За інформацією джерела, керівництво мадридців заздалегідь запропонувало Тоні пролонгувати угоду, проте німець вважав за краще нічого не підписувати зараз і дочекатися кінця сезону, щоб тоді оцінити свою власну користь для команди та думку клубу щодо цього. Кроос хоче залишитися тільки в тому випадку, якщо зрозуміє, що йому є що запропонувати команді на полі, а також якщо «Реал» визнає його внесок у гру достатнім.


На момент закінчення поточного контракту Кроос буде 33 роки. Надалі AS бачить три можливі розвитку подій: короткострокове продовження на 1-2 роки, закінчення кар'єри або переїзд на інший континент (імовірно, в МЛС). При цьому сьогодні в «Реалі» високо цінують як ігрові якості, так і здатність передати досвід молодшим Федеріко Вальверде та Едуарду Камавінгу.