29 червня 2022 10:45

Марлос замислюється над завершенням кар'єри

Колишній півзахисник «Шахтаря» та збірної України Марлос, який зараз грає за бразильський «Атлетіко Паранаенсе», почав замислюватися над завершенням кар'єри.


Про це розповів президент «червоно-чорних» Маріо Селсо Петралья, який наголосив, що керівництво «Атлетіко Паранаенсе» всіляко підтримує Марлоса і сподівається, що той продовжить футбольну кар'єру.


«Цей хлопець на висоті. Він отримав травму, і його намір, коли він прийшов поговорити з керівництвом клубу, полягав у тому, щоб припинити грати. Він сказав, що може почати частіше отримувати травми та перестати бути корисним, як раніше. Ми не приймаємо цих аргументів. Навпаки. Він – футболіст «Атлетіко», він хотів тут грати, він прийшов сюди і продовжить грати за «Атлетіко».


«Єдиний ризик полягає в тому, що Марлос таки вирішить завершити кар'єру з особистих причин. У нас немає жодного способу запобігти цьому. Але поки що він під контролем, відновився і знову готовий до роботи. Тож розмова про його відхід з клубу не має сенсу», - заявив президент «Атлетіко Паранаенсе».


Раніше повідомлялося, що через проблеми та відсутність регулярної ігрової практики Марлос розглядає можливість відходу з «Атлетіко Паранаенсе». Зокрема, інтерес до бразильця з українським паспортом виявляли еміратські «Аль-Наср» та «Хор-Факкан».