28 червня 2022 19:23

Тен Хаг провів перше тренування на чолі МЮ, повернувши правило Фергюсона

У понеділок, 27 червня, новий головний тренер Манчестер Юнайтед Ерік тен Хаг вперше зустрівся зі своїми підопічні посеред дня. Там він заявив гравцям, що ті повинні прибути на тренування у вівторок до дев'ятої ранку за місцевим часом, чого не було від часів сера Алекса Фергюсона, повідомляє Manchester Evening News.


Також відомо, що дві групи гравців прибули на тренувальну базу лише о 9:30 та 11:30, але більшість все ж таки з'явилися там вчасно.

Сам тен Хаг приїхав на базу в Каррінгтоні о восьмій годині, а його помічник Стів Макларен о 7:45. Раніше гравцям МЮ дозволялося з'являтися на базі о 10 годині - так було за часів Оле-Гуннара Сульшера, чиє керівництво в роздягальні називалося "м'яким".

Футболісти пройшли звичайні медичні огляди та потренувалися у тренажерному залі, перш ніж вирушити на тренувальні поля у другій половині дня. Тен Хаг звернувся до об'єднаної групи членів основної команди та гравців до 21 року на "кілька хвилин" на початку сесії у супроводі Макларена та Міьчелла Ван дер Гаага.

Гравці провели на полі понад дві години, більшу частину часу робота з м'ячем змінювалася біговими вправами. Джерела в Керрінгтоні були надихнуті тим, що деякі гравці, які прибули до 9 ранку, залишалися до 16:00.