26 червня 2022 11:05

Дембеле схиляється до звільнення з "Барси" через пасивність клубу в переговорах – пропозицію не покращують. "Челсі" – фаворит

Вінгер Усман Дембеле схиляється до відходу з "Барселони".

Французь має пропозицію від каталонського клубу за новим контрактом, але він не задовольняє гравця з фінансової точки зору. Запропонувавши Дембеле новий контракт, "Барса" більше нічого не зробила, щоб переконати футболіста залишитися. Усман починає розуміти, що кроків від «Барси» так і не буде.


Головною метою Дембеле був новий контракт із каталонським клубом. Вінгер знає, що Хаві хоче бачити його у команді. Але економічні параметри запропонованого "Барселоною" контракту не влаштовують француза. Зважаючи на пасивність синьо-гранатових, Усман починає розуміти, що не залишиться в клубі, пише Marca.


Наступного тижня Дембеле разом із агентами почне оцінювати наявні пропозиції. Приєднатися до нової команди гравець хоче якнайшвидше, адже збори у більшості європейських клубів розпочинаються у липні.


На даний момент фаворитом у боротьбі за Дембеле є "Челсі". Томас Тухель, який працював із французом у "Боруссії", дуже хоче бачити його в команді.


Повідомлялося, що "Барса" пропонує Дембеле 18 млн. євро на рік до податків. Усман хоче отримувати стільки чистими. Поточна угода вінгера з Барселоною розрахована до кінця червня, потім він стане вільним агентом.