25 червня 2022 08:34

Грінвуд залишиться під заставою до кінця слідства

Нападник Манчестер Юнайтед Мейсон Грінвуд залишається під заставою, повідомляє Manchester Evening News. Таким вийшов результат судового засідання після його арешту за підозрою у зґвалтуванні, сексуальних домаганнях та погрозах убивством.


20-річного футболіста вперше затримали 30 січня за підозрою у зґвалтуванні та нападі на свою дівчину, яка опублікувала у соцмережах фото побоїв та аудіо- та відеозаписи погроз. Потім йому висунули нові звинувачення за підозрою у сексуальних домаганнях та погрозах убивством.

У четвер, 23 червня, у суді відбулося слухання у справі про звільнення футболіста під заставу. У заяві, опублікованій поліцією Великого Манчестера, йдеться, що його застава залишається чинною.

"Після вчорашнього слухання 20-річний чоловік, заарештований за підозрою у зґвалтуванні, нападі та погрозах убивством у неділю, 30 січня 2022 р., залишається під заставою".

"Оскільки результати перегляду застави не впливають на перебіг розслідування, поліція Великого Манчестера не надаватиме жодних подальших поновлень у цій справі доти, доки підозрюваному не буде пред'явлено звинувачення або його не буде звільнено без подальших дій".

На цьому етапі дати подальших слухань не уточнюються. Спочатку випускник академії МЮ мав вийти під заставу, коли він мав з'явитися до поліцейської дільниці, 30 квітня, але за день до цього поліція Великого Манчестера заявила, що до суду буде подано заяву про продовження терміну.

Грінвуд був усунений від участі у матчах та тренуваннях Манчестер Юнайтед. Спочатку призупинивши свої відносини з форвардом, Nike також підтвердив, що їхнє партнерство з ним було розірвано в односторонньому порядку.