23 червня 2022 14:33

Журналіст: "Вернидуб очолив "Кривбас", бо не міг відмовити президентові клубу, який допоміг його підрозділу у ЗСУ"

Ведучий програми ТаТоТаке Михайло Співаковський розповів, чому Юрій Вернидуб прийняв запрошення очолити криворізький клуб. Фахівець офіційно очолив команду два дні тому, підписавши контракт на три роки.


За словами Співаковського, Вернидуб у розмові з ним заявив, що не міг по-людськи відмовити президентові Кривбасу Костянтину Караманіцю, який у тяжкий час дуже допоміг дивізіону Збройних сил України, в якому служив тренер.


Біля керма Кривбасу Вернидуб змінив Олександра Бабича, під керівництвом якого криворізька команда вийшла до української Прем'єр-ліги за підсумками минулого сезону.

Останнім клубом Вернидуба був Шериф, з яким він минулого року виграв чемпіонат Молдови та вийшов у груповий раунд Ліги чемпіонів. В Україні тренер відомий по роботі із Зорею, яка під його керівництвом посідала третє місце у Прем'єр-лізі та двічі грала у груповому раунді Ліги Європи.

У лютому Вернидуб повернувся до України і вступив до лав ЗСУ на тлі повномасштабного російського вторгнення на українські території.