23 червня 2022 14:22

"Деякі гравці, яких я хотів бачити в "Минаї", обирають більш заможні клуби": Шаран розповів про плани на міжсезоння

Головний тренер закарпатців повідомив подробиці передсезонних зборів, а також розповів про цілі команди на сезон.

Завтра з відпустки Мінай вийде. Спершу Володимир Шаран проведе селекційний збір, щоб відібрати для своєї команди потенційних новачків. У липні до них приєднаються 16 футболістів із чинними угодами на руках.


«Тиждень дивитимемося новачків, а 1 липня до нас приєднаються гравці основної команди, – сказав Шаран в інтерв'ю «Футбол NEWS». – Деякі гравці, яких я хотів бачити у Мінаї, обирають заможніші українські клуби. Тренуватимемося в Ужгороді – умови дозволяють. З 31 липня до 12 серпня проведемо другий збір, який пройде за межами нашого міста, можливо, у Хусті».


Володимир Шаран хоче, щоб його підопічні проводили домашні матчі в Ужгороді. Мета команди на сезон – зберегти прописку в УПЛ.


«Сподіваємося, що УПЛ схвалить проведення матчів на двох ужгородських стадіонах – Мінай та Авангард. Президент поставив завдання зберегти команду в елітному дивізіоні», – додав Шаран.


Також Шаран зазначив, що із трьох легіонерів Міная попередню згоду на участь у новому чемпіонаті дав лише словенський хавбек Ловро Грайфонер.



Нагадаємо, що наступний сезон УПЛ розпочнеться 20 серпня.

50-річний Володимир Шаран очолив Мінай у січні цього року. Через військове вторгнення Росії в Україну минулий сезон УПЛ було припинено в лютому і закарпатці так і не встигли зіграти жодного офіційного матчу під керівництвом нового головного тренера.