23 червня 2022 09:38

Перехід Зінченка до "Евертона" під питанням: "іриски" ведуть переговори з гравцем "Тоттенхема", який грає на тій же позиції

Англійський захисник Харрі Вінкс потрапив на радари команди Віталія Миколенка.

26-річний хавбек є вихованцем Тоттенхема та грає за «шпор» з 2014 року, але останні два сезони не стали етапом прогресу у кар'єрі футболіста.


Спочатку Жозе Моурінью, а потім і Антоніо Конте дедалі менше довіряли футболістові місце у старті, внаслідок чого інші клуби вирішили скористатися невизначеністю з майбутнім футболіста, запропонувавши йому контракт.


Одним з таких клубів є Евертон. «Іриски» відчайдушно намагаються зміцнити свої позиції у півзахисті, і англієць один із тих, хто здатний чергувати руйнівні дії на місці хавбека з гарним глибинним пасом.

Але є одна проблема. Евертон хоче взяти футболіста в оренду і подивитися, як він виглядатиме в побудовах Френка Лемпарда, тоді як лондонський клуб уже виставив гравця на продаж, бажаючи розпрощатися з ним назавжди, пише The Sun.


Зазначимо, що перехід гравця збірної Англії може сплутати плани на трансфер Олександра Зінченка з Манчестер Сіті до Евертона, оскільки ліверпульська команда пропонує українцю місце у півзахисті, куди вже напрошуються трансфери Крістіана Еріксена та Вінкса.