22 червня 2022 21:01

В Італії розпочинається серіал, головну роль у якому відіграє український футболіст

За даними calciospezia.it, який посилається на інформацію Il Secolo XIX, майбутнє українського півзахисника Аталанти Віктора Коваленка поки що перебуває в тумані, пише zbirna.com.


Нагадаємо, минулий сезон Коваленко провів в оренді у Спеції, за яку зіграв 27 поєдинків, забив один гол та віддав чотири результативні передачі.

За умовами орендної угоди, 30 червня Віктор формально має повернутися до Аталанти. Проте, як стверджують джерела, зважаючи на все, він не входить поки що в плани тренера Богіні Джан П'єро Гасперіні.

І хоча, як пише портал, минулого сезону наставник Спеції Тьяго Мотта використав Коваленко на різних позиціях, а той лише епізодично демонстрував свій клас, не виключено, що й наступний сезон українець проведе в оренді у Спеції. Причому цього разу, повідомляють колеги, у договорі між клубами буде пункт про викуп контракту півзахисника.

Додамо, що чинна угода Коваленка з Аталантою розрахована до 30 червня 2025 року (інформація transfermarkt.de).

Схоже, цього літа на нас з вами чекає невеликий серіальчик із Віктором у головній ролі під умовною назвою: де опиниться Коваленко у сезоні-2022/2023?