19 червня 2022 13:33
1

У "Торіно" з'явився конкурент у боротьбі за Довбика: семиразовий чемпіон Італії бачить в українці заміну колишньому одноклубнику Ярмоленка

Болонья приєднався до бажаючих отримати Артема Довбика.

Нападник національної команди України та Дніпра-1 Довбик має попит на трансферному ринку. Досі головним претендентом на українського форварда вважався Торіно, але тепер ще один клуб Серії А заявив про бажання підписати футболіста.

Зацікавленість у Довбику виявила Болонья, яка є семиразовим чемпіоном Італії. Про це повідомляє gianlucadimarzio.


Керівництво Болоньї активізується у питанні придбання Довбика, якщо втратить Марка Арнаутовича, який із 2017 по 2019 виступав разом із Андрієм Ярмоленком у Вест Хемі. Зазначимо, що австрієць минулого сезону забив 14 голів у першості Італії.

24-річний Довбик у сезоні, що завершився, провів за Дніпро-1 у всіх турнірах 18 матчів, забив 14 голів і віддав п'ять результативних передач.

Раніше повідомлялося, що трансфер Довбика в Торіно коштуватиме італійському клубу 12 мільйонів євро, при цьому 50% від цих коштів потрібно буде передати попередньому клубу Довбика — датському Мідт'юлланду.

А як-же цінник для Динамо у 15-20 лямів? :) Весь цей піар навколо Довбика закінчиться продажем у 5 лямів (це красна його ціна) або ж він залишиться до зими ще у Дніпрі-1 :)))