18 червня 2022 18:15

Президент "Мілана": "Серія А стала Серією В у порівнянні з іншими європейськими топ-лігами"

Президент «Мілана» Паоло Скароні поділився думками про рівень Серії А.


«Наша Серія А стала Серією В у порівнянні з іншими провідними європейськими лігами. Усі вони більш-менш обігнали нас за останні 20 років. Результат полягає в тому, що продукт, який ми пропонуємо, не є чудовим, без Мессі та Мбаппе, просто тому, що ми не можемо собі дозволити.


Якщо будемо продовжувати так – продовжимо віддалятися від футбольної еліти.


Ми повинні представити продукт, який подобається людям. Футбол – це спорт, але це також видовище. Видовище, для якого потрібен гарний стадіон, який добре освітлений, завжди повний вболівальників, сучасний, не надто великий, не надто малий.


Будівництво інфраструктури в Італії є серйозною проблемою. Для цього треба місцевий референдум, який триватиме рік. Розумієте в чому проблема? Ви знаєте всі погодження, домовленості і навіть місцевий референдум. Але з точки зору розташування «Сан-Сіро», я дуже оптимістично налаштований.


Матч має складатися з великої кількості ігрового часу та невеликих перерв. У лютому «Мілан – «Удінезе» тривав 48 хв 38 сек фактичного часу матчу з 97 загальних хвилин. Це нудно. Судді мають відігравати свою роль», – сказав Скароні для Il Foglio.