17 червня 2022 18:50

"Дуже добре, що матч із "Динамо" випав на такий період". Ігор Циганик - про протистояння киян із "Фенербахче"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі шоу "Циганик LIVE" на FootballHub поділився своєю думкою про протистояння "Динамо" та "Фенербахче" у Лізі чемпіонів.


- "Фенербахче" – це команда, яка будує свій стиль на ветеранах. Минулого року, коли вони грали спаринг із киянами, у Месута Озіла та Хосе Соси були проблеми з тренером, який їх усунув від команди.

Нині у "Фенербахче" прийшов Жорже Жезуш. Це дуже і дуже непоганий тренер, якого ніхто не любить. Але йому дуже важко будувати стосунки в колективі, я не раз чув це від різних людей. Він терпіти не може критики, непослуху. Жезуш вважає, що все, що він робить – це правильно.

Були у нього в кар'єрі і успішні сезони, і неуспішні. Зараз йому буде дуже важко, але "Фенербахче", наскільки я розумію, запросив його, щоб навести лад у команді. За рахунок Жезуша вони хочуть почистити склад, дати шанс молодим, можливо, когось придбати. Але чи це вийде за короткий період часу - сумніваюся. І дуже добре, що матч із "Динамо" випав на такий період у команди, коли туди приходить новий тренер. Від нього чекають усі результати, але не факт, що він його дасть.

Тому я схиляюся до думки, що "Динамо" має проходити "Фенербахче". У киян зараз добрий колектив, і, як показали благодійні матчі, команда поступово набирає обертів, тренується, з'являються молоді та перспективні футболісти. Наприклад, ви бачили, як проявив себе той самий Ванат, який, думаю, гратиме і в поєдинках з турками.