15 червня 2022 13:30

Пріоритет МЮ влітку – посилення центру поля та атаки, оборону вважають укомплектованою. Нуньєс не був основною метою, клуб не хотів стільки платити

"Манчестер Юнайтед" хоче посилити кілька позицій улітку.

За даними Sky Sports, пріоритет англійського клубу на літо – трансфер центрального півзахисника. Переговори з «Барселоною» щодо Френкі де Йонгу продовжуються. Крім того, "МЮ" робив запити щодо вінгеру «Аякса» Антоні. Також клуб зацікавлений у захиснику "Аякса" Юррієні Тімбері.


Усіх цих футболістів Ерік тен Хаг тренував на різних етапах роботи з "Аяксом".

"МЮ" ще не робив офіційних пропозицій щодо де Йонгу, але всі сторони, залучені до переговорів, упевнені, що угода може бути закрита успішно. Впевненість сторін зростає. Якщо домовитись із "Барселоною" про прийнятну ціну на де Йонга не вдасться, "МЮ" сфокусується на інших цілях. Очікується, що після відходу Поля Погба, Немані Матіча та Хуана Мати "МЮ" підпише мінімум одного півзахисника.


Ще одна важлива мета "МЮ" на літо – форвард, який може діяти на всій лінії атаки. Це не обов'язково має бути нападник, який грає на позиції дев'ятки. "МЮ" зробив запити щодо Антоні. Це один із гравців, цікавих клубу.


"Манчестер Юнайтед" стежив і за форвардом "Бенфіки" Дарвіном Нуньєсом, який учора став гравцем "Ліверпуля". Проте уругваєць не був головною трансферною метою "МЮ", оскільки клуб не мав наміру стільки за нього платити. Трансфер Нуньєса коштував "Ліверпулю" 75+25 млн євро. "МЮ" не робив офіційних пропозицій "Бенфіці" і не збирався брати участь в аукціоні за 22-річного форварда.


Серед захисників "МЮ" цікавий не лише Тімбер, а й Пау Торрес, котрий виступає за "Вільярреал". Однак у клубі вважають, що оборона укомплектована, тому пріоритет – посилення півзахисту та атаки.


Тен Хаг хоче отримати кількох новачків, але також планує оцінити рівень нинішнього складу.