10 червня 2022 16:31

"Давайте зачекаємо 1 липня". Гендиректор "Зорі" запевнив, що Скрипник все ще залишається тренером луганської команди

Це літо обіцяє стати багатим на тренерські перестановки в УПЛ.


Кривбас розлучився з Олександром Бабичем і нібито веде переговори з Юрієм Вернідубом. Полтавська Ворскла відправила у відставку Юрія Максимова та погодила умови контракту з Віктором Скрипником, який дуже успішно працював у луганській Зорі.

FanDay звернувся до генерального директора луганського клубу Станіслава Оганова, щоб прояснити ситуацію з відходом Скрипника і дізнатися, хто ж займе його місце.

- Станіславе Вікторовичу, вчора Ворскла на своєму офіційному сайті повідомила про початок співпраці з Віктором Скрипником. Як пройшло його розставання із Зорею?

- По-перше, ми не розлучилися. У нашого клубу контракт із Віктором Анатолійовичем до 1 липня. По-друге, нехай цю інформацію коментує Ворскла. Мені нема чого сказати з цього приводу.

- Виходить, Зоря планує зберегти Скрипника на тренерській посаді?

– Ми багато чого плануємо. Повторюся, контракт Скрипника діє до 1 липня. А раптом він завтра прийде і скаже: «Станіславе Вікторовичу, хочу й далі з вами працювати». Може це статися?

- У нашому футболі може статися що завгодно.

- Ось бачите (сміється). Тож давайте зачекаємо 1 липня. Як то кажуть, поживемо – побачимо. У будь-якому разі, Зоря була, є і буде.

- Коли і де ваша команда розпочне підготовку до нового сезону?

- Потерпіть трохи. Я вам уже казав, що як тільки ми ухвалимо таке рішення, ви дізнаєтеся про нього першими.

Нагадаємо, що Віктор Скрипник очолив Зорю у липні 2019 року. За нього команда двічі ставала бронзовим призером чемпіонату України, а також доходила до фіналу національного кубка.

Артем ВОЙЦЕХОВСЬКИЙ