8 червня 2022 18:54

Головний тренер збірної Шотландії розкритикував УЄФА за ранній матч Вельс - Україна

Фото - ua.depositphotos.com


У середу, 1 червня, збірна України обіграла збірну Шотландії 3:1 у півфіналі плей-офф чемпіонату світу 2022 року, а вже 5 червня вона у фіналі мінімально поступилася збірній Уельсу.


Під час прес-конференції до матчу Ліги націй проти Вірменії головний тренер шотландців Стів Кларк розкритикував УЄФА за те, що вони змусили Україну грати за три дні на четверту важливу гру відбору на ЧС. При цьому він не забув привітати валлійців із відбором на ЧС-2022.

"Я дивився цю гру", - цитує Кларка The Scotsman. "Це був не тяжкий перегляд. Мені було шкода Україні, бо їх попросили "спустошити" себе в Хемпдені, а за три дні їм довелося знову грати. Це було важке завдання".

"Я не впевнений, що в цьому є спортивна чесність або якийсь фейр-плей від УЄФА. Україні було важко, і я їм співчував, але вітаю Уельс".


"Україна спустошила себе в Хемпдені, їм довелося. Для них було складно провести дві такі масштабні ігри за такий короткий проміжок часу. Але ви повинні зняти капелюх перед Уельсом. Вони мали ще одну відмінну кваліфікаційну кампанію, і вони їдуть до Катару, так що молодці валлійці".