8 червня 2022 11:20

Максим ШАЦЬКИХ: "Динамо" докладе максимум зусиль, щоб дістатися групової стадії Ліги чемпіонів"

Легенда Динамо Максим Шацьких поділився думкою про перспективи Динамо у новому сезоні.


- Що ви можете сказати про проведення нового сезону УПЛ?

– Знаю, що на засіданні вони вирішили у серпні стартанути. Саме в нашій країні, де це буде можливо, — на Заході чи у Києві. Це також велика відповідальність і вони мають це розуміти. Але я думаю, що таке рішення вони не могли ухвалювати без переговорів із керівництвом держави.

Безпека має бути не те, що тисяча відсотків, вона має бути ідеальною. Але подивимося, до вересня ще є час. Але просто командам потрібно готуватися до ліги, зараз важливо зрозуміти, в якому вони стані та де вони знаходяться.

Складно, що тут говорити, зараз така ситуація дуже непроста. І вчора (5 червня, – прим. А.Ш.), ось бачите, на Київ знову прилетіло. Але блін, що там у голові цього дурника, ніхто не знає, розумієте? До кінця літа ще три місяці, тож не знаю — подивимося щодо ситуації.

– Оцініть шанси Динамо на чемпіонство в УПЛ та їхні перспективи у Лізі чемпіонів? З огляду на те, що на легіонерів швидше за все розраховувати не доведеться.

– Динамо грає своїми вихованцями вже багато років, а от у Шахтаря із цим проблеми. Якщо у них легіонери не братимуть участі, то зрозуміло, що шансів буде дуже мало.

Динамо під силу все пройти та потрапити до Ліги, це сто відсотків. Ігри підуть, буде видно, за складом - все рівно, багато років грають разом, є кого вибирати, є ким посилити. Я думаю, що вони докладуть максимум зусиль, щоб дістатися групової стадії.