4 червня 2022 09:42
2

Чергова втеча з "Шахтаря": один із рекордних трансферів гірників має твердий намір покинути команду

Хавбек Шахтаря Педріньо збирається покинути донецький клуб цього літа.


Після виїзду з України у зв'язку з початком повномасштабної війни бразилець повернувся на батьківщину, де почав підтримувати форму в клубі CSA, за який Педріньо виступав на юнацькому рівні.


На відміну від багатьох своїх одноклубників, півзахисник не скористався можливістю відразу перейти в іншу команду, а вирішив почекати півроку, щоб прийняти хорошу пропозицію.


24-річний футболіст також заявив, що він може продовжити виступати в Європі, але не виключає того, що залишиться в Бразилії, а зараз Педріньо з нетерпінням чекає відкриття трансферного вікна, намічене на 18 липня.


«Мій розум дуже зрозумілий, куди б я не поїхав, я просто хочу грати у футбол, чи то в Європі, чи тут, у Бразилії. Кожен гравець завжди мріє, особливо в молодості, опинитися в Європі, але у мене не було б жодних проблем для того, щоб у підсумку опинитися в Бразилії», — наводить слова Педріньо Globo.


Крім того, хавбек зізнався, що він мав бесіду з головним тренером Сан-Паулу Рожеріо Сені, але переговори з трансферу не просунулися через прихильність Педріньйо до рідного для нього Корінтіанса.


Нагадаємо, що Шахтар придбав півзахисника влітку минулого року у Бенфіки за 18 мільйонів євро (другий за вартістю трансфер в історії клубу після Бернарда).


У сезоні 2021/2022 бразилець провів 18 матчів у всіх турнірах, у яких забив чотири голи та віддав три асисти. Контракт гравця з гірниками розрахований до 30 червня 2025 року.


Фото - ФК «Шахтар»

Колись думав як закінчиться історія з бразилошахтарем.Нажаль так ..
Я б назвав це не втечею, а евакуацією. Все ж таки ситуація відрізняється від того як залишав команду Матузалем