2 червня 2022 19:09

"Спочатку 11 "левів" було, потім ще п'ятеро вийшли": Вернидуб здивував своєю думкою про найкращого гравця матчу України із Шотландією

Колишній рульовий луганській Зорі, що захищає нашу країну від окупантів зі зброєю в руках, був вражений грою Іллі Забарного.


Головний тренер тираспольського Шеріфа Юрій Вернідуб, який був змушений зробити паузу у кар'єрі, щоб боротися за свободу України в лавах ЗСУ, прокоментував перемогу збірної України над командою Шотландії у плей-офф кваліфікації ЧС-2022 (3:1).


За словами українського фахівця, він дивився гру у Глазго разом із усім своїм підрозділом. При цьому трансляція іноді переривалася через не найкращу якість інтернету в польових умовах.


«Хлопці – молодці! Були справжніми воїнами на футбольному полі. Спочатку 11 «левів» було, потім ще п'ятеро вийшли. Мені сподобалося, як провів гру Забарний. Лідерські якості виявили Ярмоленко, Степаненко, Караваєв. Той самий Мудрик. Я чекав, коли його випустять, що він трішки пробігся флангом, як уміє.


Хлопці добре розуміють ціну цього матчу та наступної гри з Уельсом. Чого їм переживати – грати вміють, підготувалися добре. Листувався з Караваєвим та Степаненком. Привітав їх, вони подякували – все гаразд», – цитує Вернідуба «Футбол 24».