30 травня 2022 14:17

Дмитро РІЗНИК: "Вважаю, що Куртуа гравець не лише фіналу, а й усієї Ліги чемпіонів"

Голкіпер національної збірної України Дмитро Різник розповів про підготовку до гри із Шотландією та прокоментував фінал Ліги чемпіонів.


Збірна України продовжує підготовку до матчу плей-офф відбору ЧС-2022 із Шотландією. Воротар «Ворскли» Дмитро Різник розповів про робочі моменти, а також відзначив дії свого колеги по цеху Тібо Куртуа, який допоміг «Реалу» перемогти в Лізі чемпіонів.

«Шотландія — силова команда, яка любить верхові єдиноборства. Тому ми готуємося до дуже важкої гри та налаштовуємося. Погода дуже гарна, тренуватися приємно.

За місяць роботи у Словенії виділив би гарну атмосферу, чудові поля та краєвиди. Усе дуже добре.

Перемога Андрія Луніна в Лізі чемпіонів? Привітаємо його після приїзду — і з народженням дитини, і з виграшем Ліги чемпіонів.

Щодо Тібо Куртуа, то я вважаю, що він — гравець не лише фіналу, а й усієї Ліги чемпіонів. Він є одним із ключових виконавців, які протягнули «Реал» до фіналу та до перемоги в самому вирішальному матчі. Нам, воротарям, потрібно дивитися й учитися, багато спостерігати. Одна справа — показувати таку гру на тренуваннях, інша — у фіналі Ліги чемпіонів», — вважає Різник.

Нагадаємо, що півфінальний поєдинок плей-офф відбору ЧС-2022 між збірними Шотландії та України відбудеться 1 червня у Глазго на стадіоні «Хемпден Парк» (21.45).