30 травня 2022 12:54

"Банди злодіїв погрожували нам, а поліція збивала невинних". Дружина Алькантари розлючена фіналом Ліги чемпіонів

Паризький фінал Ліги чемпіонів 2021/22 між Ліверпулем та Реалом (0:1) був оповитий скандалом, через який матч розпочався зі солідним запізненням.


Чимало представники мерсисайдців та їхні родичі відверто невдоволені, адже мали проблеми при вході на Стад де Франс. Зокрема, про жахливу організацію висловилась Джуліа Вігас, дружина Тьяго Алькантари.

"Я не люблю коментувати такі речі, але зараз повинна висловитись. Фінал був справжнім нічним кошмаром і йдеться не про футбол, результат якого відійшов далеко назад. Через відсутність організації й охорони було кілька страшних моментів:

– Нам постійно погрожували банди злодіїв, які намагались пограбувати нас і пробратись на стадіон без квитків. Саме тому чимало вболівальників залишались за межами стадіону, створюючи тисняву.

– Поліція використовувала сльозогінний газ проти сімей і вболівальників, деякі з них були просто збиті. Але всі вони були невинними людьми. Через це нас довелось вивезти зі стадіону заради нашої ж безпеки.

Щось потрібно робити. Таке не може ставатись на будь-якому заході, ми просимо знайти відповідальних. Могло бути набагато гірше", – написала кохана зірки Ліверпуля в Instagram.

УЄФА та міністерство спорту Франції винними назвали саме фанатів мерсисайдців, які намагались прорватись з фальшивими перепустками або без них, і поставили у приклад Реал Мадрид, який організував трансфери для вболівальників.