29 травня 2022 08:17

Юрген Клопп: "Ми багато робили правильно, але цього виявилося замало"

Англійський Ліверпуль зазнав мінімальної поразки від іспанського Реала (0:1) у фіналі чемпіонату-2021/22.


Головний тренер "червоних" Юрген Клопп підбив підсумки невдалого для його команди поєдинку.

"У цьому немає нічого неймовірного, це звичайний футбольний результат. У нас було набагато більше ударів, але вирішальна статистика на стороні Реала. Вони забили гол, а ми ні – це найпростіше пояснення у світі футболу. Це жорстко, але ми це шануємо.

Коли воротар стає найкращим гравцем матчу, інша команда щось йде не так. Куртуа зробив три неймовірні сейви, але мені б хотілося мати більше моментів такого калібру.

Проблема в тому, що коли граєш проти Реала і він обороняється так глибоко, його контратаки смертельно небезпечні. Думаю, сьогодні ми багато робили правильно, але цього виявилося замало. Ми приймаємо поразку.

Ми провели хороший матч, але коли програєш із рахунком 1:0, то розумієш, що зробив недостатньо. Я сказав хлопцям, що відчуваю гордість, але їм потрібно більше часу, і я це розумію.

Ці хлопці провели визначний сезон. У двох турнірах, які ми не змогли виграти, ми поступилися зовсім трохи.

Коли ви програєте, ви повинні думати, що ми могли б грати краще. Чи можливо у 63-му матчі показати свій найкращий результат? Я не знаю.

Ми не отримали своєї нагороди, і це частина гри. Колись Реал програє у фіналі, але сьогодні цього не сталося", - наводить слова Клоппа прес-служба УЄФА.