25 травня 2022 17:45

Кавані хотів залишити "Манчестер Юнайтед", коли його попросили віддати 7-й номер Роналду

Закінчився сезон в АПЛ і всі фанати Манчестер Юнайтед можуть видихнути. Але лише на мить, тому що постійно з'являється інформація про те, чому команда, яка посіла друге місце рік тому, повністю провалилася минулого сезону.

Деякі наводять як аргумент м'якотілість колишнього тренера Оле-Гуннара Сульшера та його нездатність керувати командою.


Джерела не вірять у те, що норвежець дозволив Едінсону Кавані провести два тижні у відпустці в Уругваї та відкласти його повернення до початку сезону просто тому, що форвард пережив важкий рік під час карантину, перебуваючи в Англії. Тому він хотів провести час зі своєю родиною.


Якщо це рішення було покликане забезпечити лояльність і відданість Кавані, то будь-яка доброзичливість швидко випарувалася, коли форварду сказали відмовитися від футболки з номером 7 на користь новоприбулого Кріштіану Роналду.


Після втрати ігрового номера та, ймовірно, місця у старті, Кавані дуже хотів прийняти пропозицію від Барселони наприкінці трансферного вікна. Але керівництво Юнайтед відмовилося відпускати його, сказавши 35-річному гравцю, щоб боровся за своє місце.

"Кава це розлютило", - сказало джерело ESPN. "Він справді добре впорався із важким сезоном під час COVID-19, незважаючи на труднощі з адаптацією до життя в Манчестері - він не міг повірити, що взимку на вулиці темніє о 15:00, - але він знав, що не збирається грати з Роналду і хотів приєднатися до Барселони".


"У результаті він провів вісім ігор за весь сезон у складі МЮ і забив всього два голи, тому ніхто не виграв від його перебування, і клуб меншою мірою".