24 травня 2022 12:22

Бельєрін звернувся до вболівальників "Бетіса", висловивши надію скоро повернутися до команди

Захисник "Бетіса" Ектор Бельєрін, права на якого належать лондонському "Арсеналу", звернувся до вболівальників іспанського клубу після закінчення сезону-2021/2022.


"Хоч би я намагався висловити те, що цей сезон означав для мене, немає слів, які описують те, що я відчуваю, тому сподіваюся, що це послання допоможе вам зрозуміти їх. Дякуємо всім у "Бетісі" за те, що допомогли мені знову відчути кохання, яке я відчуваю до цього виду спорту, дякую за вашу підтримку та за те, що ви вітали мене з першого дня, як я з'явився у клубі.


Хочу подякувати своїм товаришам за командою за щедрість, смирення і любов з того часу, як я вступив у роздягальню, змушуючи мене відчувати, що я ділив її з ними протягом багатьох років.


Дякуємо тренерському та медичному персоналу за вашу довіру та роботу, співробітникам клубу, яких багато, за все, що ви робите, що не видно, і керівництву за те, що ви зробили ставку на мене і перетворили мрію на реальність, яка перевершила всі очікування, які я міг собі уявити, коли почав свій шлях у "Бетісі".

Спасибі спасибі спасибі. Сподіваюся, незабаром побачимось знову. Хай живе "Бетіс", - наводить слова Бельєріна Mundo Deportivo.