23 травня 2022 15:55
2

Лунін розповів, коли він визначиться зі своїм майбутнім: українець чесно зізнався, що тримає його у "Реалі"

Нещодавно різні іспанські ЗМІ приділили увагу становищу українського гравця. Вони стверджують, що Лунін користується повагою в Реалі, але через малу кількість ігрової практики Андрій нібито готовий змінити команду.


У пресі називалися такі клуби, як Еспаньйол, Боруссія Дортмунд, Тоттенхем та Ювентус, але сам Лунін категорично спростував будь-які домовленості, заявивши, що його майбутнє вирішуватиметься наприкінці поточного сезону.

«На даний момент ні (не планую йти, - прим. FanDay.net). Треба розуміти, що пишуть після сезону, за якимись результатами. Бачать, що я мало зіграв, цілком спокійно можна написати, що маю бажання покинути клуб, щоб знайти більше ігрового часу. Логічно? Логічно.

Але я на сьогоднішній день навіть ще не розмовляв із клубом щодо наступного року. Попереду фінал [Ліги чемпіонів] і після цього будуть всі розмови і визначатиметься склад на наступний рік».

Крім того, Лунін відверто перерахував фактори, через які він не хоче залишати «королівський клуб», а також зізнався, чи вважає він себе щасливим у Реалі.

«Так, без жодного сумніву. У нас тут будинок, у нас все облаштовано, налагоджено. Тут сім'я, нам тут комфортно, всі умови для життя. У клубі чудові умови, база, команда, атмосфера, рівень тренувань.

Єдиний нюанс – кількість ігрового часу. У всьому іншому не знаю, чи може бути кращим», — заявив Лунін в інтерв'ю YouTube-каналу «Вацко Live».

У поточному сезоні на рахунку 23-річного голкіпера збірної України чотири зіграні поєдинки за Реал (два в Кубку Іспанії та два в рамках Ла Ліги), в яких Лунін пропустив чотири голи.

Контракт українського вартового воріт із чемпіонами Іспанії дійсний до 30 червня 2024 року. Портал Transfermarkt оцінює вартість Луніна у два мільйони євро.
Є велика вірогідність, що Лунін так і не заграє на високому рівні. Не хоче йти з Реалу - мабуть його все влаштовує. Дивно інше- що головний тренер не назбирав за сезо хоча б матчів 10 для Луніна, щоб хоч якось тримати його в тонусі(
Виходячи з інтерв'ю велика вірогідність, що Лунін залишиться в Реалі.

"Вічний другий", "Тінь Куртуа" ...

Навіть у найкращі часи у ДК при ВВЛ, не було рівноцінних голкіперів, а Реалу вдалося, мати у вічному запасі фактично рівноцінного кіпера, мої вітання!

Дружину в Іспанії все влаштовує, а ігрова практика, - "то таке" ...