22 травня 2022 23:42

"Кальярі" не скористався розкішним подарунком "Удінезе" і вилетів із Серії А, "Салернітана", попри розгром, залишилась в еліті

В останніх двох матчах сезону вирішувався третій невдаха, який покине Серію А. Кальярі на виїзді протистояв Венеції, а Салернітана вдома приймала Удінезе. Перед останнім туром кращою була ситуація у "гранатових", які на два пункти випереджали сардинців.


Деулофеу подарував шанс Кальярі вже на 7-й хвилині, забивши у ворота Салернітани. Несторовскі та Удогі до кінця тайму зробили рахунок непристойним, фактично не залишивши шансів команді Давіде Ніколи. Вже у доданий до першого тайму час Перейра не зумів забити з пенальті, однак реабілітував по перерві.

Тепер все було в руках (і ногах) Кальярі, якому необхідно було забивати у ворота найгіршої команди Серії А. Марко Рог за мить до перерви цілив під поперечину – врятував кіпер венеційців. Белланова після відпочинку пробивав по центру – занадто слабко. На більше сардинців не вистачило – як наслідок,наступний сезон вони проведуть у Серії Б.