22 травня 2022 20:39

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: "Граючи проти таких команд, як Шотландія, насамперед потрібно не програти у характері"

Перший віцепрезидент УАФ Олексій Михайличенко в ексклюзивному інтерв'ю Футбол NEWS прокоментував свої очікування від відбіркового матчу на ЧС 2022, в якому збірна України зіграє проти команди Шотландії.


Нагадаємо, Олексій Михайличенко знайомий із культурою нашого суперника, оскільки він виступав за шотландський Рейнджерс із 1991 по 1996 рр.

- Завжди граючи проти таких команд, як Шотландія, треба зважати, що перш за все треба не програти у характері. Я не кажу про майстерність, вона теж важлива.

Як і Шотландія до цієї пори бореться за свою незалежність, так і футбол шотландський – він дуже напористий, фізично дуже сильний. Не програти головне – у настрої. Це дуже важливо.

Я гадаю, що буде дуже багато боротьби, цієї нервової атмосфери, яка завжди присутня, тому що для нас це буде перша офіційна гра за багато місяців. Це дуже важливо: вийти і забути те, що було досі.

Є один матч, який дуже вирішальний, і на нього покласти все. Мені здається, що і наш керманич, і наші футболісти – вони дуже добре знають, що таке характер і що таке перемога, віддавши усі зусилля, – сказав Михайличенко.