21 травня 2022 22:41

Investcorp призупинив переговори про покупку "Мілана", RedBird Capital став ближчим до операції

Бахрейнська компанія Investcorp повідомила власників Мілана Elliott Management про припинення переговорів щодо купівлі клубу. У той же час американська компанія RedBird Capital знаходиться на просунутих стадіях переговорів, що може призвести до швидкої зміни власників "россонері".

RedBird, американський фонд, очолюваний Джеррі Кардинале, запропонував 1,3 мільярда євро, і ця цифра може збільшитись до 1,8 мільярда залежно від кількох майбутніх цілей. Консультанти, зокрема JP Morgan та Bofa Merrill Lynch, працюють над угодою, але її структура ще не визначена.


Група негайно вкладе 600 мільйонів євро як капітал, а Elliott може залишитися як міноритарний акціонер, щоб забезпечити наступність у клубі, повідомляє SempreMilan з посиланням на Il Sole 24 Ore.


Слід зазначити, що це важлива деталь, оскільки на цьому етапі переговори з Investcorp зірвалися. На цьому фоні генеральний директор бахрейнського фонду Investcorp Ріші Капур заявив, що найближчим часом не варто чекати на покупку Мілана.

"Investcorp ніде не мав прямого відношення до спортивних франшиз", - зауважив в інтерв'ю Gulf New Капур. "Що у нас є, то це інвестиції в United Talent Agency в США. Давайте поки що відкладемо будь-яку угоду з Міланом".

Схоже, що вклинювання RedBird у переговори між Investcorp та Elliott так сильно завадили планам бахрейнців, що ті готові відмовитись від угоди.