21 травня 2022 22:23

Спроба Реткліффа купити "Челсі" була сигналом для власників "Манчестер Юнайтед"

Нещодавно завершилися торги з купівлі лондонського Челсі, згідно з якими новим власником клубу стане група інвесторів на чолі з Тоддом Боелі, який вже був присутній на Стемфорд Брідж під час матчу "синіх" із Лестером.


Під час торгів свою пізню пропозицію зробив найбагатший чоловік Великобританії сер Джим Реткліфф, який є давнім шанувальником Манчестер Юнайтед. В інтерв'ю Sky Sports він зізнався, що розуміє фанатів "червоних дияволів", які хочуть, щоб він замість Челсі купив МЮ.

Але Реткліфф сказав, що не може цього зробити, тому що "клуб не продається". Але і "пенсіонерів" він не зміг купити, що, до речі, не турбує його.


Згідно з повідомленнями, у футбольній індустрії існує думка, що сер Джим Реткліфф все ж таки бажає купити Манчестер Юнайтед у його нинішніх власників, сім'ї Глейзерів. "Червоні дияволи" належать американцям із 2005 року. І всі 17 років вони залишаються об'єктом зневаги своїх фанатів.

Як передає Daily Express, насправді своєю пропозицією щодо купівлі Челсі Реткліфф дав чіткий сигнал Глейзерам, що він хоче і готовий придбати МЮ. Раніше повідомлялося, що Глейзери можуть вимагати близько 5 мільярдів фунтів за клуб.