21 травня 2022 22:17

Попов під наглядом лікарів, решта у строю: збірна України готується до приїзду легіонерів з Англії, Італії та Бельгії

Після двох вихідних національна збірна України продовжила роботу на підготовчому зборі у Словенії, приуроченому до поєдинків плей-офф відбору ЧС-2022 та Ліги націй-2022/2023.


Два дні, проведені з найближчими — дружинами та дітьми, — дали хлопцям можливість перевести подих та отримати необхідний заряд позитивних емоцій. Деякі з гравців вирішили не залишати розташування збірної у Брдо, працюючи індивідуально — самостійно та (або) разом із тренерами.


Сьогодні команда знову зібралася разом, і збірники провели спільне вечірнє тренування, основною метою якого було повернення до роботи після відпочинку. Після розминки гравці відпрацьовували пасінг з ударами по маленьких воротах, а також провели ігрові серії. Нині важливо отримати певний рівень фізичних та ігрових навантажень, аби організм знову відчув себе у спортивному тонусі. На полі сьогодні працювали 16 польових гравців та три голкіпери. Денис Попов проходить курс лікування під наглядом медичного штабу збірної.


У вихідні очікується прибуття п’яти наших виконавців, клуби яких завершують матчі у внутрішніх чемпіонатах, — Руслана Маліновського, Едуарда Соболя, Віталія Миколенка, Олександра Зінченка та Андрія Ярмоленка.


Фото: УАФ