21 травня 2022 18:25

"Багато людей буде проти повернення Вернидуба": фанати "Шерифа" не чекають автора своєї лігочемпіонівської казки

Майбутнє головного тренера Шеріфа Юрія Вернидуба залишається під питанням.


З початком повномастабної війни України та Росії Вернидуб залишив табір тираспольської команди, повернувся на батьківщину та вступив до лав ЗСУ для захисту країни від агресора.

При цьому офіційно Вернидуб не розірвав контракт із Шерифом, а команда на чолі з його асистентом у черговий раз здобула чемпіонство Молдови і заслужила право на виступи у кваліфікації Ліги чемпіонів.


Вболівальники Шеріфа, обговорюючи майбутнє клубу напередодні старту в євротурнірі, не залишили без уваги і тему головного тренера. Деякі фанати вважають, що Шеріфу настав час визначитися і розлучитися з Вернидубом.

007: «Шеріфу, щоб щось вирішувати в єврокубках, потрібно шукати тренера».


16/(:
«Тренера немає на місці вже кілька місяців. Можна розірвати контракт. Треба буде, виплатять потім неустойку йому. А про політичний аспект, я взагалі мовчу.


Багато фанатів, навпаки, вважають, що Шеріфу нічого не світить без українського тренера.

Golasso:
"Поки Вернидуб у відрядженні, навіть ліга конференцій під питанням".


CL: «Навіть і з Вернидубом шанс чергового проходу в групи з огляду на нові дані близько 20-30%. За нового тренера - 10-15%».

Але є й такі, які категорично проти повернення Вернидуба через його політичну позицію. Нагадаємо, що український наставник неодноразово виступав проти росії та її агресії, показуючи свою українську позицію, а Придністров'я, як відомо, повноцінно проросійський регіон з російськими військами, що знаходяться в ньому.


16/(:
«Без різниці куди він поїхав і з якої причини. Умовні тренери іноді залишають клуби за сімейними обставинами і просять їх відпустити. Клуб у таких випадках йде на зустріч. І гарно розлучаються.


Справи клубу зараз важливіші. І це нормально. Та й сам Вернидуб, певно, сюди не захоче повертатися. І багато людей будуть проти після його інтерв'ю».


Нагадаємо, що цього сезону Шериф зміг вперше в історії молдавського футболу вийти в груповий етап Ліги чемпіонів. У квартеті разом із Реалом, Інтером та Шерифом команда Вернидуба змогла сенсаційно обіграти мадридців (2:1) та «гірників» (2:0), посісти третє місце та вийти у стикові матчі Ліги Європи, де лише в серії пенальті пропустити Брагу в 1 /8 фіналу.