20 травня 2022 18:54

Ігор ЦИГАНИК: "Буяльський, Бєсєдін та Гармаш розчаровані рішенням Петракова"

Журналіст Ігор Циганик у своїй програмі «Циганик LIVE» розповів про реакцію гравців «Динамо», яких не залишили готуватися до матчу збірної України проти Шотландії.


«Ми спілкувалися з Ігорем Михайловичем Суркісом і йому зателефонував Бєсєдін – він якраз дізнався, що їде з табору збірної. Хочу вам сказати, що Артем дуже розчарований. Його дуже підтримав президент. Він сказав, що потрібно працювати, це вибір тренера. Знайшов потрібні слова, для того, щоб сказати: «Все забуваємо, готуємося до сезону, працюємо на «Динамо». Все буде гаразд, готуємося до кваліфікації Ліги чемпіонів».


Таку ж розмову Ігор Михайлович мав і з Гармашем, і з Буяльським. Дуже розчаровані футболісти «Динамо», яких Олександр Петраков вирішив не залучати на матчі збірної. Це суттєво вплинуло на їхню ситуацію. Але знову ж таки, Суркіс знайшов потрібні слова. Дуже теплі стосунки між гравцями і президентом.

Коментувати рішення Петракова я не буду. Це рішення головного тренера і він вирішив собі так. Є певні питання, але їх можна буде задавати після матчу. Якщо проходимо далі – він правий, він несе цю відповідальність і все гаразд. Якщо ні, то ці питання будуть виникати. Три досвідчені гравці, а за рахунок досвіду, за такого малого проміжку між матчами, можна сподіватися, що щось буде реалізовано.

Все-таки Бєсєдін, Гармаш і Буяльський не були б зайвими. Досвід це дуже важливо. Досвідчені футболісти нижче свого рівня не опускаються. Якщо треба буде когось замінити, то вони абсолютно спокійно зможуть це зробити.

Гармаш забив у матчі проти «Рієки», і його одразу відправили. Якось воно… Але без коментарів, є головний тренер. Гравці дуже розчаровані цим, я чув це у розмові з президентом «Динамо». Однак і він наголосив на тому, що це рішення головного тренера і його потрібно прийняти», – сказав Циганик.