20 травня 2022 15:30

"Рух" обіграв "Колос" та витіснив "Динамо" з першого місця. Тепер львів'яни зіграють у Юнацькій лізі УЄФА

У матчі Чемпіонату юнацьких команд УПЛ стало відомо, яка команда представлятиме Україну в Юнацькій Лізі УЄФА


Цією командою став львівський «Рух»: підопічні Віталія Пономарьова сьогодні здолали ковалівський «Колос» і досягли історичного прориву.

Буквально з перших хвилин гри стало зрозуміло, наскільки серйозні наміри у формальних господарів поля: «жовто-чорні» зразу почали атакувати, не припиняючи робити це весь перший тайм. Команда в темній формі атакувала, широко застосовуючи фланги (особливо правий), однак львів’ян раз за разом підводила зайва метушливість. У деяких випадках хороші нагоди відкрити рахунок у виконані «Руху» нейтралізовував кіпер «Колосу».

Й уже тоді, коли здалося, що перша половина матчу завершиться без голів, «Рух» таки відкрив рахунок, реалізувавши пенальті.

По перерві «жовто-чорні» миттєво подвоїли рахунок завдяки футболісту, котрий щойно вийшов на заміну. Після цього львів’яни дещо знизили оберти, хоч і продовжували домінувати на полі. Зі свого боку «Колос» активніше пішов уперед, однак провести принаймні гол ковалівці не зуміли. Натомість рухівці в одній із останніх атак потроїли рахунок.

3:0 – «Рух» перемагає й виходить у Юнацьку Лігу УЄФА сезону 2022/23 років. Це означає, що «Динамо» U-19, яке до недавна лідирувало в молодіжній першості, залишилось без путівки на турнір.