19 травня 2022 10:29

"Ми не програли жодної гри". Наставник "Айнтрахта" у захваті від безпрограшної ходи підопічних до тріумфу в Лізі Європи

Головний тренер Айнтрахта Олівер Гласнер поділився емоціями від перемоги у фіналі Ліги Європи над Рейнджерс у післяматчевій серії пенальті.


"Неймовірно. Це була наша 13-та гра в Європі, ми не програли жодної. Нам довелося відіграватися впродовж матчу, не можу підібрати слів, аби описати те, що хлопці сьогодні зробили. Та навіть весь сезон, вони ніколи мене не підводили.

Я пишаюся своїми гравцями та проведеною роботою. Це була точно така гра, як ми й думали. Суперник дуже сильний фізично, вони використовують довгі передачі. Ми повинні були контролювати ритм. Також всі наші удари з пенальті були хорошими. Ми практикували це впродовж останнього місяця.

Цей рік починався складно. Футболісти вірили в те, що вони хочуть, в те, яким чином ми тренувалися. Ми створили командний дух. Кожен доклав максимум зусиль, тому я не здивований. Борре був неймовірним. Він дуже багато працював, сідав в оборону. У нас була інтенсивність в атаці, але Рейнджерс вдало оборонявся. Добре, що Борре класно зіграв на ближній штанзі.

Чи думаю я вже про Лігу чемпіонів? Ні. Я ніколи не говорю про майбутнє, бо не знаю, що трапиться в наступні місяці. Я сказав підопічним, що це був фантастичний шлях, який не повинен закінчуватися в Севільї. Завтра ми приїдемо додому з трофеєм", – наводить слова Гласнера офіційний сайт УЄФА.

Додамо, саме Айнтрахт став тріумфатором Ліги Європи 2021/22. У фінальному поєдинку з Рейнджерс в основний та додатковий час виявити переможця не вдалось, а у серії пенальті сильнішими виявились німці.