18 травня 2022 15:14

"МанСіті" хоче взяти хавбека та крайнього захисника влітку. Зінченко може піти, Гюндоган залишиться

«Манчестер Сіті» планує перебудувати склад у літнє трансферне вікно.


ESPN із посиланням на джерела, близькі до клубу, пише, що трансфер Ерлінга Холанда з дортмундської «Борусії» не стане останнім для «Ман Сіті» у літнє трансферне вікно.


«Городяни» планують підписати півзахисника та крайнього захисника влітку. Фернандіньо вже оголосив, що покине клуб влітку, а Бенжамен Менді, як і раніше, не грає через звинувачення у кількох випадках зґвалтування.

Є клуби, які виявляють інтерес до Олександра Зінченка. Крім того, «Ман Сіті» очікує, що Габріел Жезус попросить дозволу залишити клуб на тлі інтересу від «Арсеналу» та «Ювентуса». Якщо це станеться, Пеп Гвардіола не перешкоджатиме його відходу.


Перехід Холанд компенсує втрату Жезуса. Також до "Ман Сіті" приєднається аргентинський форвард Хуліан Альварес, якого клуб підписав ще у січні. Очікується, що рішення про те, чи він залишиться з основою, буде прийнято влітку.


«Ман Сіті» очікує, що Ілкай Гюндоган залишиться в клубі, незважаючи на повідомлення про його можливий вихід. Джерела, близькі до команди, повідомляють, що півзахисник не просив його відпустити. Ймовірно, Ґюндоган залишиться в «Сіті» до кінця терміну нинішнього контракту, який спливає влітку 2023 року.


Джерела повідомляють, що «Ман Сіті» проведе переговори про майбутнє з Рахімом Стерлінгом, контракт якого також діє до літа 2023-го. Перед підписанням нової довгострокової угоди англієць хоче отримати гарантії того, що продовжить відігравати центральну роль у проекті. Якщо він піде з Сіті, то розгляне варіанти з продовженням кар'єри за межами Англії.