18 травня 2022 12:33

Миколенко поїде у турне: "Евертон" визначився з країною та суперниками, з якими пройде літня підготовка

Фото - ua.depositphotos.com


Евертон вже має плани міжсезонних зборів, проте повноцінні деталі поки не розголошуються.


Влітку команда Френка Лемпарда вирушить до США у рамках підготовки до нового сезону. У липні Евертон проведе два матчі з іншого боку Атлантики, здійснивши другу поїздку до Штатів за багато років. У Балтіморі сині зустрінуться зі знайомим Арсеналом, а в Міннеаполісі – із клубом МЛС Міннесота Юнайтед.


Наступний матч проти Саутпорта запланований на 30 липня, через десять днів після того, як основна команда зіграє другий матч у рамках туру Сполученими Штатами. Liverpool Echo повідомляє, що з Саутпортом, швидше за все, зіграє склад до 23 років.


Щодо першої команди, то подальші плани на передсезонний період ще не відомі. Досі не визначено, в якому дивізіоні «іриски» виступатимуть наступного сезону, а різні дати початку Прем'єр-ліги та Чемпіншипу можуть внести невеликі зміни до планів.


Евертон, ймовірно, підтвердить свої передсезонні матчі, що залишилися, для основної команди після того, як буде визначена їх доля на цей термін.

У четвер команда, в якій виступає українець Віталій Міколенко, прийме Крістал Пелас. У разі перемоги, Евертон гарантує збереження прописки в еліті. В останньому турі АПЛ «іриски» вирушать у гості до Арсеналу.